♡- core

Her finder du alt det der er tættest på vores hjerte

Heartcore

Her finder du en oversigt over alt der er vigtigt for os. Det er samtidig det der gør os til en unik skole. Vi elsker samtidig at dele ud af alt det vi deler og ikke mindst alt det vi finder spændende i den forsknins informerede til gang vi har til alt vi laver.

TNE

Forsknings informeret

Alt hvad vi laver på Tne er forkningsinformeret. Det vil sige undervisninge, søvnstrukturen og selv maden er informeret i den nyeste forkning. Vi tøver ikke med at prøve nye ting hvis det kan være med til at gøre vores unge dygtigere, mere empatiske eller bare lærer noget nyt om de unge selv.

Læs mere

Unlocking Potential

Læs om vores signaturfag, der gennem faglighed, personligt lederskab og sociale kompetencer hjælper eleverne med at realisere deres fulde potentiale.

Læs mere

Søvnstruktur

Læs om vores søvnstruktur, der gennem fokus på god nattesøvn sikrer vores elever den hvile, de har brug for til udvikling, indlæring og trivsel.

Læs mere

Lærertræning

Vi investerer i at udvikle dygtige undervisere, for at sikre vores elever de bedste læringsoplevelser og muligheder for personlig udvikling.

Læs mere

Mad

Læs om vores varierede, fedtfattige og ernæringsrigtige kostplan, der med klimavenligt fokus giver eleverne sunde kostvaner for livet.

Læs mere

Medarbejder

Mød vores dygtige og engagerede medarbejdere, som hver dag arbejder for elevernes udvikling og personlige vækst.

Læs mere

Fritid

Hver uge arrangerer vi spændende aftenaktiviteter, hvor alle elever deltager. Vi prioriterer en indholdsrig fritid.

Læs mere

TNE

Kompasser

I alt vores arbejde indgår den forskningsinformerede tilgang. Det har resulteret i en række kompasser der er med til at gøre gøre det håndgribeligt og i øjenhøjde såvel for de unge, forældre og undervisere.

Læs mere